Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigation

U bent hier: Home / Events / Met koken een goed doel sponsoren? Geef je op voor ‘Koken met Sterren’!

Met koken een goed doel sponsoren? Geef je op voor ‘Koken met Sterren’!

Op 14 maart 2018 organiseert de Share for Care Foundation samen met VEBON-NOVB een nieuw event met als doel geld inzamelen voor het goede doel.
Wanneer 28-03-2018
van 10:00 tot 15:00
Waar ele Culinary Institute te Vianen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Ons nieuwste event bestaat uit een kookactiviteit, waarbij we in kleinere groepjes aan de slag gaan met een meergangenmenu. Met het koken vallen 'sterren' te verdienen, onder meer door goed te scoren bij de presentatie van het gerecht en de samenwerking binnen het kook-team.

De gerechten worden ongetwijfeld overheerlijk, het wakend oog van onze 'sterrenkok' is namelijk aanwezig. Wie onze ster is houden we nog even voor ons, maar we kunnen wel vertellen dat hij dagelijks kookt in een met twee Michelinsterren bekroonde keuken!

Heb jij zin om een sterwaardig menu te bereiden, het goede doel te steunen én te netwerken met je branchegenoten, doe dan mee en schrijf je snel in!


Door mee te doen!
Voor € 175,- p.p. neem je deel aan deze dag en sponsor je tegelijkertijd het goede doel. Het is ook mogelijk een chefs table te sponsoren. Voor € 1.400,- heb je een eigen tafel van 8 personen. Nodig uw relaties en/of collega's uit en ga samen de uitdaging aan.

Waar en wanneer?
We ontvangen je graag op 14 maart 2018 om 10.00 uur in het Miele Culinary Institute te Vianen. De kookshop zal omstreeks 15.00 uur worden afgesloten.

KLIK HIER >> voor meer informatie of om u aan te melden.


Zijn er dieetwensen of een allergie? Laat het ons weten, dan wordt hier rekening mee gehouden. Meer informatie of suggesties?
Mail ons op l

Document acties